Anul 2019 - Total - 631 315 km si 6 479 tone

Total kilometri parcursi 36 000 109 km si 272 588 tone transportate 2006-2019
Despre

SRL “TransGrupService” este o companie de transport, specializata in transport de marfuri pe rute internationale și propune clienților săi servicii de calitate înaltă privind livrarea unui spectru larg de încărcături, inclusiv a partidelor obișnuite și asamblate de mărfuri industriale si alimentare, din și în orice punct al țărilor CSI, România, Bulgaria, și Turcia după schema “door to door”.

Compania activează pe piața de transport din 2001 și pe parcursul acestor ani s-a recomandat ca un partener de încredere și înalt calificat, plasîndu-se pe locurile de frunte printre firmele ce propun servicii de organizare a transportului internațional de mărfuri.

SRL “TransGrupService” este membrul titular al Asociației Transportului Auto Internațional din Moldova.

Misiunea noastră constă în a asigurarea accesului la un spectru larg de servicii, a asigura pentru fiecare client, indeferent de mărimea companiei și volumul afacerii, standarde înalte de deservire. A crea condiții pentru creșterea permanentă a rentabilității, atît a afacerilor partenerilor noștri, cît și a propriei afaceri.

La serviciile companiei noastre preferă să apeleze firmele comerciale, întreprinderile de stat, întreprinzătorii și persoanele private.

Clienții noștri au încredere în noi grație nivelului inalt de deservire, ce crează partenerilor noștri condiții maxim de benificiare pentru obținerea profitului. De asemenea suntem proprietarii unui service auto, care deserveste camioane si semiremorci.

In 2007 am devenit distribuitori de AdBlue, produs destinat exclusiv companiilor de transport care au procurat camioane EURO IV si EURO V.

In 2009 am devenit reprezentanti oficiali ai brandurilor Antyre  și Fullway (anvelope pentru camioane si semiremorci)

Anul 2012 s-a evidentiat prin inceputul colaborarii cu holdingul DOUBLECOIN, producatorul celui mai reusit brand de anvelope in China, partener oficil Michellin.