Anul 2020 - Total - 631 315 km si 6 479 tone

Total kilometri parcursi 36 000 109 km si 272 588 tone transportate 2006-2020
Prezentarea noului Volvo FH

Prezentarea noului Volvo FH | 2012/09/07

Miercuri, 5 Septembrie in Goteburg, Suedia a avut loc prezentarea celor mai populare camioane pe piata transportului marfar VOLVO FH si VOLVO FH16.


Compania noastra, in persoana direcorului dl Nicolae Simion a primit cu drag invitatia Volvo, de a lua parte la prezentarea camioanelor ce promit a fi cele mai eficiente si comfortabile, construite cu si pentru soferi.

Graţie noii serii Volvo FH, Volvo Trucks ridică standardele cu privire la ce poate să ofere un autocamion din categoria premium. Economie de combustibil, fiabilitate, ergonomie, manevrabilitate superioară, siguranţă activă şi pasivă şi funcţii care economisesc timp. Activitatea şoferul şi îmbunătăţirea profitabilităţii firmei de transport au stat la baza proiectării noului Volvo FH.

Fără îndoială că economia de combustibil este una din priorităţile firmelor de transport de astăzi. Prin urmare, pe parcursul dezvoltării noului autocamion Volvo FH a existat un interes major pentru acest subiect.  Lanţul cinematic Euro 5, unul deja foarte eficient în ceea ce priveşte consumul, este acum chiar şi mai economic. În acelaşi timp, vede lumina zilei primul motor Volvo  Euro 6 ce va reduce semnificativ emisiile. În plus, noua funcţie I-See face posibilă reducerea suplimentară cu până la 5% a consumului de combustibil. Iar, în toamna anului 2013 va fi lansat Volvo I-Torque, noul lanţ cinematic ce stabileşte noi repere tehnologice, oferind un consum de combustibil şi mai mic, dar şi performanţe dinamice mai bune: caracteristici de care vor beneficia atât firma de transport, cât şi şoferul.
 

Fotogalerie aici